Molenhoek logo by Cornerstone
Hero-pluswonen
scroll-icon

TIJD OM TE GENIETEN

U geniet volop van de vrijheid van uw pensioen. De zorg van een (te) groot huis en het onderhoud van de grote tuin zijn voorbij. Volop tijd vrij om te genieten van het leven. In Residentie Molenhoek krijgt u niet alleen een thuis. U krijgt er heel wat extra bij. Hier kunt u, als actieve 65-plusser, vrienden en familie ontvangen in de brasserie. Alles kan, niets hoeft. En later, mocht dit nodig zijn, krijgt u de beste zorgen in uw vertrouwde omgeving. U blijft wonen. En uw thuis groeit mee.

Brasserie Molenhoek

WIJ WILLEN ALLEEN GELUKKIGE BEWONERS

AWPro vzw is opgericht door 3 verpleegkundigen die zich verder hebben gespecialiseerd in de exploitatie en coördinatie van assistentiewoningen. Binnen Residentie Molenhoek zullen zij met de lokale woonassistent samen instaan voor de zorg- en dienstverlening. 


De woonassistent is het eerste aanspreekpunt en is elke weekdag tijdens de kantooruren aanwezig. Ze coördineert het dagelijkse reilen en zeilen binnen de residentie. Ze is er voor de bewoners zowel in goede als in moeilijke tijden, maar ze is er ook voor de mantelzorger/familie om hen te ondersteunen, te begeleiden in een weg naar ‘ontzorgen’.


Naast de fysieke woonassistent bestaat er ook een digitale woonassistent. Dit is een contactcenter met gespecialiseerde personen. Zij stellen een digitaal platform ter beschikking aan alle bewoners en eigenaars van de residentie. Hier kunnen zij of hun verwanten communiceren, meldingen maken, bestellingen plaatsen, … en dit alles opvolgen. De digitale woonassistent biedt alle bewoners en eigenaars de mogelijkheid om tijdens de week, met hun vragen, problemen en klachten terecht te kunnen rond wonen, diensten en zorg.

Brasserie Molenhoek

WONEN MET EEN PLUS IN EEN PRACHTIG KADER

BASISdiensten

  • Noodoproepsysteem (24/24 en 7/7 permanentie)
  • Organisatie van comfortdiensten in functie van uw persoonlijke behoefte
  • Garantie van crisis- en overbruggingszorg
  • Aanwezigheid van een woonassistent
  • Het gebruik van de ontmoetings- en gemeenschappelijke ruimtes (brasserie, fitness, kapsalon, wassalon)
  • Organisatie van ontspannende, culturele en educatieve activiteiten
  • Administratieve ondersteuning


PLUSdiensten

Daarnaast kunt u een dienstenpakket à la carte samenstellen met onder meer poetsdienst, strijk- en wasdienst, traiteurdiensten, klusjesdiensten kine, kapper, pedicure, manicure, boodschappendienst, apotheek aan huis, …. Laat maar weten. Wij regelen het voor u!

ONTDEK HET AANBOD

Contacteer ons

christoffels logo