Molenhoek logo by Cornerstone
Aanbod-hero
scroll-icon

TE KOOP EN TE HUUR - 65 RUIME EN ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN

Bed molenhoek

VOLWAARDIGE APPARTEMENTEN MET EEN PLUS

Residentie Molenhoek biedt volwaardige appartementen aan met een ruime woonkamer, hedendaagse badkamer, volledig ingerichte keuken, berging, één en twee slaapkamers en een riant al dan niet overdekt terras. De woningen die allen voorzien zijn van vloerverwarming en airconditioning, zijn compact, persoonlijk en gemakkelijk bereikbaar via verschillende inkomhallen. 


Maar er zijn nog enkele belangrijke troeven. Elk appartement is vlot toegankelijk: brede gangen met balustrade en brede deuren, liften en drempelluwe overgangen. De badkamer is voorzien van antislipvloer, inloopdouche en een rolstoeltoegankelijke wastafel. Het inrichten van uw appartement doet u volledig naar uw eigen smaak.


Een hedendaagse assistentiewoning moet niet alleen praktisch zijn, maar ook huiselijk en warm. In Residentie Molenhoek zullen u en uw bezoekers zich thuis voelen, niet alleen in uw eigen flat maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes.


U krijgt toegang tot residentie Molenhoek én uw eigen woning d.m.v. elektronische toegangscontrole of een sleutel. Het volledige gebouw is voorzien van een innovatief noodoproepsysteem met localisatiebepaling. Inbraakpreventie gebeurt dankzij raamcontacten en elk appartement is uitgerust met branddetectoren. Met een gebruiksvriendelijk ‘touchscreen’ kan je verlichting en verwarming zelf regelen.

ONTDEK PLUSWONEN IN MOLENHOEK
1 slaapkamer

1 SLAAPKAMERAPPARTEMENT

Residentie Molenhoek heeft tal van éénslaapkamerappartementen. Deze zijn compact, persoonlijk en gemakkelijk in onderhoud. Zowel in je eigen leefruimte als in de brasserie kan je je vrienden en familie zonder problemen ontvangen.

Download de grondplannen
2 slaapkamers

2 SLAAPKAMERAPPARTEMENT

Heeft u nood aan hobbyruimte of een plek om de kleinkinderen te laten logeren, dan biedt Residentie Molenhoek ook ruime 2 slaapkamerappartementen aan. Hier voelt u zich ongetwijfeld snel thuis.

Download de grondplannen

Contacteer ons

christoffels logo